Γλώσσα:   EΛ | EN
cover
Δελτίο Δραστηριοτήτων 2015

Στο δελτίο αυτό παρουσιάζεται ο απολογισμός της δράσης του Πολιτιστικού Ιδρύματος για το 2015, μια χρονιά ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική.

cover
Δελτίο Δραστηριοτήτων 2014

Το 2014 το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου συμπλήρωσε 30 χρόνια ζωής και προσφοράς. Στο δελτίο αυτό παρουσιάζεται ο απολογισμός της δράσης του Πολιτιστικού Ιδρύματος για αυτή τη χρονιά.

cover
Δελτίο Δραστηριοτήτων 2013

Το 2013 το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου μέσα από δύσκολες οικονομικές προκλήσεις συνέχισε τις δραστηριότητές του και την προσφορά του προς τον τόπο. Στο δελτίο αυτό παρουσιάζεται ο απολογισμός της χρονιάς.

cover
Δελτίο Δραστηριοτήτων 2012

Το 2012 το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου συμπλήρωσε 28 χρόνια ζωής και προσφοράς. Στο δελτίο αυτό παρουσιάζεται ο απολογισμός της δράσης του Πολιτιστικού Ιδρύματος για το 2012, μια χρονιά ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική.

2011  |  2010  |  2009
Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μόνο τα απολύτως απαραίτητα cookies. Αυτά τα cookies είναι απαραίτητα για να γίνει χρηστική η ιστοσελίδα, επιτρέποντας βασικές λειτουργίες όπως την πλοήγηση και την πρόσβαση σε ασφαλείς περιοχές της ιστοσελίδας. Μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μέσω των ρυθμίσεων του προγράμματος περιήγησης (browser) σας, αλλά αυτό μπορεί να επηρεάσει τη σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας.