Γλώσσα:   EΛ | EN
15 Μαρτίου - 15 Απριλίου 2022

Ανοικτή πρόσκληση σε νέους καλλιτέχνες, επιστημονικές ομάδες και εκπαιδευτές

 

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου προγραμματίζει μια νέα σειρά δράσεων και δέχεται προτάσεις από νέους καλλιτέχνες, επιστημονικές ομάδες και εκπαιδευτές για δημιουργικές συνεργασίες.

 

Βρες τον τομέα που σε ενδιαφέρει και στείλε τις ιδέες σου μέχρι τις 15/04/2022.

 

 

OPEN CALLS:

 

Φεστιβάλ Τεχνών #Faneromeni 22

 

Η μεγάλη επιτυχία του θεσμού συνεχίζεται, με συνεργάτες τις πρεσβείες ξένων χωρών στην Κύπρο, όπως και ντόπιους και ξένους καλλιτέχνες, μελετώντας τρόπους προσέγγισης της ιστορίας και της παράδοσης και συνενώνοντας πολλές τέχνες σε μια γιορτή, που θα διαρκέσει τέσσερις μήνες στο κέντρο της πόλης.

Κάποιες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών «Faneromeni 22», θα μπορούσαν να σχετίζονται με τις συλλογές και μουσεία του Πολιτιστικού Ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου καθώς και την προβολή του πολιτισμού για τον άνθρωπο και την τέχνη.

*Λόγω του πολυδιάστατου χαρακτήρα του Φεστιβάλ, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video.

 

Μάθε περισσότερα για τη διαδικασία υποβολής εδώ

 

 

Σειρά εναλλακτικών δράσεων #TheRoof

 

H νέα σειρά εναλλακτικών εκδηλώσεων «The Roof», σε προ(σ)καλεί να ανεβείς στην οροφή του Πολιτιστικού Ιδρύματος και να εμπνευστείς. Στόχος της σειράς είναι η παρουσίαση πρωτότυπων δράσεων στην οροφή του κτηρίου του Ιδρύματος στη Φανερωμένη που θα ζωντανεύουν τον χώρο προσφέροντας μια βιωματική εμπειρία για το κοινό.

*Λόγω του ιδιαίτερου χαρακτήρα της σειράς, οι προτάσεις μπορούν να καλύπτουν όλα τα είδη τέχνης όπως μουσική, θέατρο, χορό, performing & video, εκθέσεις κ.τλ.

 

Μάθε περισσότερα για την διαδικασία υποβολής εδώ

 

 

 

Σειρά εκδηλώσεων #Στιγμές στο Μουσείο

 

Στόχος της σειράς, της οποίας οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιούνται στα δύο Μουσεία του Ιδρύματος, είναι να δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει την κουλτούρα της Κύπρου μέσα από μια άλλη οπτική γωνία και να αποκτήσει νέες εμπειρίες μέσω της επαφής με εκθέματα των συλλογών των Μουσείων.

Μουσικές, θεατρικές ή άλλες παραστάσεις, βραδιές ποίησης, δράσεις για παιδιά και άλλες πολλές δραστηριότητες θα  πραγματοποιούνται στα Μουσεία δημιουργώντας τις βάσεις για ένα ιδιαίτερο ταξίδι γνώσης και διάδρασης.

 

 

Μάθετε περισσότερα για την διαδικασία υποβολής εδώ

 

 

 

ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@cultural.bankofcyprus.com.