Σημαντική ανακοίνωση για τον Κορονοϊό Covid-19 της TheCyprusInvestmentandSecurities Corporation Ltd (CISCO)

Σε αυτή την ιδιαίτερη περίοδο που διανύουμε, με την κοινωνία μας να δοκιμάζεται απέναντι στη ραγδαία εξάπλωση του Κορονοϊού, η CISCO, με γνώμονα την προστασία της υγείας των πελατών, των υπαλλήλων και των συνεργατών της, έχει προχωρήσει στη λήψη μέτρων που περιλαμβάνουν την απασχόληση του προσωπικού της με εξ’ αποστάσεως εργασία και τη λειτουργία των γραφείων της με προσωπικό ασφαλείας.

Σε αυτό το πλαίσιο ενημερώνουμε τους πελάτες μας ότι είναι δυνατή η εξυπηρέτηση τους τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά χωρίς να είναι απαραίτητη η επίσκεψη στα γραφεία μας.

Η προστασία της ανθρώπινης υγείας και η ασφαλής εξυπηρέτηση των πελατών μας αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα για την Εταιρεία μας. Για οποιαδήποτε πληροφορία, υπηρεσία και συναλλαγή παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 22 12 1700 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: ciscocustomerserservice@bankofcyprus.com

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ας προσπαθήσουμε όλοι μας να συμβάλλουμε στην αποτελεσματική αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορονοϊού.

Η CISCO χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.