Το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου, προκειμένου να είναι σε θέση να ενισχύσει περαιτέρω την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες, και μέσα στα πλαίσια των αποφάσεων των ρυθμιστικών οργάνων, έχει εφαρμόσει νέα δομή σε σχέση με την παροχή της υπηρεσίας διαχείρισης χαρτοφυλακίων.  Συγκεκριμένα, το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου έχει προβεί στην σύσταση της BOC Asset Management Ltd ("BOCAM"), η οποία, όπως και η CISCO, είναι 100% θυγατρική της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λίμιτεδ.  Η BOCAM λειτουργεί ως Εταιρεία Διαχείρισης ΟΣΕΚΑ, με άδεια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό ΕΔ ΟΣΕΚΑ 5/78/2012, ημερομηνίας 19/01/2016.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την BOCAM διατίθενται στην ιστοσελίδα της, στη διεύθυνση  http://am.bankofcyprus.com.cy/.


Ως εκ τούτου και σύμφωνα με τις προαναφερθείσες αλλαγές, από την 1η Δεκεμβρίου 2017, η CISCO δεν προσφέρει πλέον σε πελάτες την υπηρεσία διαχείρισης χαρτοφυλακίων, καθώς η εν λόγω υπηρεσία προσφέρεται αποκλειστικά από την BOCAM.

Η CISCO χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.